Diergaarde Blijdorp 2019


Deze week een ochtend foto`s gemaakt in Diergaarde Blijdorp. Het was lekker rustig, omdat de weersomstandigheden niet optimaal waren. De leeuwen waren rustig aan het rond wandelen. Het viel erg op dat de vader leeuw er erg vermoeid uitzag! Last van de jonge kids?

Verder Kijken

Informatie
 

Op deze website wordt een overzicht gegeven van de door mij gemaakte foto`s. Dit is een verzameling van heel veel verschillende foto`s. Ik vind namelijk alles leuk om te fotograferen. Een spannende voetbalwedstrijd, een leuke stad, een landschap of toch dieren in de natuur het maakt niet uit. Veel plezier met het bekijken van de afbeeldingen.

Webshop
 

De meeste foto`s die worden getoond, zijn voor een kleine vergoeding te bestellen. De gemaakte foto`s zijn onderverdeeld in 6 portfolio mappen. Bij de foto`s die te bestellen zijn, is een winkelwagen zichtbaar. Nadat het bestelproces is afgerond, ontvangt u een e-mail met informatie over de betaling en verzending. 

Fotoreportage
  

Heeft u een sportwedstrijd of een ander evenment, waar u foto`s gemaakt wilt hebben? Het is altijd mogelijk mij in te huren voor het fotografisch vastleggen van de bijizondere gebeurtenis. Het starttarief voor bijvoorbeeld een sport wedstrijd is € 50 euro per uur. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.

Portfolio


STEDEN


EVENEMENTEN


DIEREN


ALGEMEEN


SPORT


PANORAMA